Shopping!

Shoppade i väldigt liten skala när jag och Sanne var i Kristinastad idag.. En ny väska och en ny plånbok, Suprise! De e ju inte så att jag köper de stup i kvarten, jag kan bara inte hjälpa de, jag älskar att köpa de :D
Jag köpte visserligen lite annat med, va en vända på systembolaget för vi (jag och sanne) ska på middag hos Annie imorgon.

När hästarna skulle in ikväll så blev man ju lite överraskad när man öppnar stalldörren och finner tre av hästarna utanför sina hagar! Hm... undrar vilka som är skyldiga!? Jag tror minsann att de va Sky Walker som peppade Ester till att ha sönder grinden för att sedan övertala Xl att smita han med. . Men man kan ju inte så noga veta de e ju inte som att de tänker berätta de för mig!

Nu måste jag sluta skriva för annars kommer de bli en aning segt att gå upp imorgon bitti!!

<3


Grå morgon!

Såå grått och trisst ute att man bara vill gå i ide...

Jag har mockat och fixat i stallet så de e klart, jag ska ut och rida strax , ska bara äta frukost först!

Ester är svullen i sitt ena bakben... såå jobigt, men Mariann sa att jag skulle skritta henne iallafall. Hoppas svullnaden går ner snart, jag lindar henne med Back on Track på nätterna och vanliga paddar på dagarna, hoppas de hjälper lite  iaf :)

Imorgon börjar KG kursen (KG Svensson A- tränare, min gamla tränare innan han flyttade) men jag kan inte vara med för de här dåliga vädret har sabbat mina planer om att Jasaar skulle vara i tillräckligt bra form för den. Det hade varit den bästa starten på säsongen men men... inget jag kan göra åt nu...

Nu ska jag svara på ett sms jag fått av Sanne! Bara för er som ville veta, haha.

Ha de super! De ska jag ha, eller försöka ha trots vädret!

Låång dag idag!

Dagen började som vanligt med att klockan ringde 06.30, dags att fodra hästarna, jag orkade knappt öppna ögoonen.. menmen va gör man inte för de där djuren!?
Efter att  hästarna kommit ut i hagen och fårr frukosthö va de dags att mocka alla boxarna innan Mariann skulle komma 10.00, jag hann, puh! Sen efter hon varit här så va de dags för jobbet.... sååå tråkigt!!

Något som gjorde dagen lite roligare va att Sanne sms:a och ville ta en fika, Så efter jobbet blev de att skynda hem för en dusch och sen bar de av till Kristianstad! Vi träffade Annie och satte oss på Bagels. Mysigt! Vi hade som catching up to do!
Snackade massa seriöst snack, är så skönt med vänner där man kan snacka lite djupare grejjer!
Något inte så djupt e att vi nog ska börja på samma gym alla tre, nice!

Nu ska jag sova för de e bara 6timmar och 20 minuter tills de e dags för moi att vakna igen!!

God Natt God Natt!!!

Hur hamnade jag här?

Ja ja, nu har jag också fallit för de populära bloggandet! :)

Fast jag vet inte hur intressant den här bloggen kommer bli för andra, men jag skriver ändå.  Jag kommer ju uppenbarligen skriva om mitt liv, vilket betyder att den mest kommer handla om hästar :)  Så intresserar inte det dig så kanske du inte ska läsa den, fast du får ju klart läsa den ändå om du vill!

Just idag har väl inte varit så hästig eftersom jag försov mig imorse och blev tvungen att köra direkt till affären (jobba).  Sen jobbade jag ju till kvart över sex så va  hemma halv sju, då va hästarna redan nattade så inga hästar för mig idag.
Jag hoppas att mitt företag (försäljningsstall , köper och säljer tävlingshästar) kommer att bli "självgående" i år så att jag slipper jobba i affären sen..

De va ju lite kul att jobba idag väldigt liite kul, haha.
De va väldigt trevligt när Josefin kom för att handla! Så kul att äntligen få prata lite med en kompis.
Något om var mindre trevligt var när en av kunderna kom inrusande i affären och började skrika och gorma på mig, hon beordrade mig (kändes de som) att säga upp mitt mobilabonemang för att de bara helt plötsligt totaly out of the blue skickar en fet räkning på 15 000:-, då sa jag lugnt att jag va nöjd med mitt abonemang och att de aldrig hade hänt mig. Då flippade hon ännu mer så Evy (som jag jobbar med) fick säga till henne att dämpa sig, de fanns ju faktiskt fler kunder i affären!

Imorgon kommer Mariann (kiropraktorn) och behandlar Ester mitt underbara 6åriga sto, sen ska jag åka till affären och jobba igen men sen är jag ledig i flera dagar! :D *lycklig*

Nej minsann nu ska jag fakt

RSS 2.0