Emma o Sanne <3

Igår va den roligaste kvällen på länge!
En trött jag blev upphämtad av Emma o Sanne efter jobbet , vi åkte till staden o fikade först på Bagels, mys mys. Sen åkte vi  till Biljard o spelade lite biljard, de gick bra o de va superkul, har inte spelat biljard på evigheter.

Vi snackade en hel massa, eller jag gjorde iaf, haha. O mitt i när vi pratade fick jag reda på en sak som jag inte hade en aning om som jag inte kan skriva vad det är... haha.. men de va iallafall oväntat o väldigt roligt!! :D

Sen åkte vi hem till Emma o Sanne vi drack te mös lite med råttorna o snackade lite till :D
Jag fick ett par super snygga ridskor av Emma :) Tack Tack!!
Jag spenderade natten hos dem va för sent för att åka hem.

Idag har jag lämnat min älskade Amerigo sadel på Rytteriet i Sjöbo, hoppas den blir såld snart bara...

Jag Emma o Sanne har varit o simmat idag de va underbart skönt o jag hade mkt bättre kondition än  vad jag trodde :) Vi ska simma iallafall minst 2 ggr varje vecka nu! Kul Kul!

Sen är ju inte allt bara frid o fröjd... Det finns några personer som jag trodde jag verkligen funnit för livet men som visade sig att vara lika fega som de andra....
Jag behöver inte er, jag klarar mig ändå men det sårar att ni bara kommer med lögner o undanflykter istället för att säga som det är...
Trodde verkligen att ni var annorlunda....

Is!!!!!

Nu har jag kunnat rida jättebra i 2 dagar, igår töade det jättemkt blev glad tänkte att snart kanske man kan rida bort till ridhuset :D Men nej, imorse när jag vaknade så var de fruset, is runt HELA stallet, får inte ut hästarna!! Jag hatar verkligen vintern.... känner att de är en återkommande sak jag skriver om..

Jag har börjat tänka på att sätta i en hårförlängning... saknar mitt långa hår rätt mkt just nu... Men de e klart för ett par veckor sen ville jag permanenta för att få mer liv i håret... Fast jag vill nog verkligen ha långt hår nu, ett tag iaf.. Sen kanske de blir kort hår igen :) Nathalie blir nog tokig på min velighet:) Synd för dig vännen, jag vill inte ha en annan frisör :P Om inte du säger att jag måste gå till en annan förstås som när jag skulle klippa av allt mitt långa hår!!

Nä nu ska jag strax hoppa i duschen, ska åka in till Kristianstad! Hämta min mobil, den e lagad:D:D:D:D Hoppas bara att den funkar ordentligt nu!

Får se om isen tinar upp under dagen så jag kan rida eller om jag kanske kan brodda o våga mig ut iaf... Får se.. Vill verkligen få igång hästarna nu! Vill tävla!! Saknar att rida alla ordentlig varje dag saknar att vara i form, vill känna kraften när de hoppar igen, har inte hoppat på snart 3 månader!! HATA VINTER!!!!
 
HATA VINTER HATA VINTER HATA VINTER HATA VINTER HATA VINTER HATA VINTER HATA VINTER!!!!!!!!

Tö väder!

De töar idag! Bara att hoppas att de fortsätter så och inte fryser på igen. Jag läängtar tills de blir vårväder!! Idag lär de väl bli lite halare att rida i snön när den är så blöt men får helt enkelt stå ut, de går iallafall på rätt håll än så länge! Jag ska strax ut och rida några hästar, har ju redan fixat klart stallet så de är bara det roliga kvar:) Jaha ja de va ju mkt jag hade att skriva här, haha.. Blogga är kanske inte min starkaste sida men de är roligt att få skriva av sig lite :)

Lite till bara...

Jobbigt nu kan man knappt läsa inlägget å jag e waaay för trött för att fixa det!! Skriver ett till istället:P haha.. Igår somnade jag på soffan i flera timmar, intressant va? På kvällen va jag hos Adam o tittade på Let's Dance o LA ink, men trots min tupplur på dagen så höll ögonen på att gå i kors när vi skulle kolla på nått kosntigt program efter LA ink, då kände jag att de va nog dags att sova lite igen! Känns som att jag alltid är trött oavsett hur mkt jag sover... De e den här jäkla vinterns fel de e jag säker på! Så trött på snön de bara kommer mer och mer snö hela tiden! Okej idag va de kul att rida i snön men de e ju inte kul att alltid rida i snö... Bara för att jag ändå sitter o skriver så kan jag ju skriva lite till. Jag har hittat en tävling, ett meeting i Dalby i April som jag tänkte att jag kanske ville va i med Jasaar, kanske hoppa 140 där?? eller ta 135? Får se vad tiden utvisar, måste ju va i bra form isof , inte bara för att de e stora hinder utan för att banan va jättestor de blir nog långa banor att rida! Ja ja nog skrivet nu måste jag verkligen gå och sova... En sak till bara, Grattis Roffe till andra platsen i Gtb idag!! :D Nära segern där men tvåa e ju inte så dåligt!!! :P Natti Natti!

Härlig dag !

Idag har jag mockat till 9 hästar och allt sånt som hör till och så har jag matat Emma o Sannes råttor och katt!
Michelle kom över mitt på dagen så då fixade vi lite med Marengo, han fick springa i korallen med sadel o träns på sig.
Sen har jag ju ridit mina 3 hästar med, inte Sky för mamma va inte hemma o honom vill jag inte rida ensam på eftersom han e så grön som han e.

De har varit en toppendag, men nu är jag trött ..
Texten blev stor helt plötsligt  råkade komma åt någon knapp ... de gör jag alltid på den här datan ett tu tre så har jag raderat hela texten utan att jag har märkt det....


Promenad i snön!

Kom precis hem från att ha rastat Ulrikas hundar Bella och Alba. De va härligt  att gå en tur.
De va busiga i snön , de kunde inte gå mer än i bilspåren för annars försvann de i snön :) så söta e de, två chi tsu eller hur tusan de nu stavas... !
Nu ska jag ut och mocka boxarna till mina skitgrisar där ute , senare än vanligt men jag va såå trött imorse att jag inte orkade då...

Ikväll? Ja får se vad jag hittar på..

Länge sen...

Jag skriver tydligen här för sällan fick jag höra :P

Kanske skrivs de lite för att jag bara jobbat denna veckan och skött 9 hästar ensam.. haha.

Igår stack jag till Adam på kvällen jag körde dit på rekord tid, men jag körde lagligt vad än Adam säger. De e faktiskt inte såå långt mellan våra hem.
Vi snackade och titta på film hela kvällen, såg Made of Honor den va jättebra:)

Idag har jag jobbat som vanligt :( men de e bra pengar.
Nu på kvällen åkte vi till Michelle som fyllde 17 år! Vi hade hur trevligt som helst! Kom fram till eftersom hon gjort ett sånt superjobb med att rida in Sky så skulle hon ju kunna göra de med Marengo med :) hade underlättat mkt för mig, jag har många hästar att rida ändå!

Nu orkar jag inte skriva mera ikväll får skriva nått mer en annan dag :P

Allt och Ingenting!

Jag är verkligen dålig på att skriva här.... Innan hade jag tänkt skriva om när jag träffade Filippa och Adam men nu är ju de flera dagar sen så nu får jag allt skriva om nått nyare!

Idag har jag vaknat på morgonen, fodrat hästarna, mockat, duschat, jobbat... ja som vanligt men nu ska de va slut på de nu ska jag rida fast de e snö och skit, ska inte va så nojjig, fast jag vill inte rida på is DÄR går gränsen!!

De har hört ac sig fer och fler människor som e intresserade av Amita och Sky så jag måste verkligen sätta igång dom nu. Sky tänkte jag rida imon kanske men Amita står ju hos sin ägare så henne ska jag börja rida när hon kommer hit,
Sen när Amita är såld så ska jag ta hit Amanda och rida in henne för att sen sälja ´henne med, Amanda skulle jag kunna tänka mig att köpa själv i syfte för att säljas såklart , hon är fin 3 år e. Qalle.

Shit va trisst skrivet menmen jag e trött så give me a break!

Blir visst inga tävlingar för mig i Februari som jag hade planerat.... Menmen de e sånt som händer jag får helt enkelt tävla i Mars istället! Hoppas jag!

Nu kan jag snart inte hålla ögonen öppna.... Usch jag vill inte jobba imon med .... tur att jag inte ska jobba hela dagen imorgon iaf!!

Utgång imorgon?? Får se just nu har jag aj aj i pannan.. Får se hur jag känner imorgon..

Dessutom så har jag beställt nya ridbyxor och ska åka och köpa ett par nya tävlingsridbyxor med Kingsland å dyon tyglar till Jasaars träns har ju inte tyglar till det eller jo de har jag men inte dyon. Jag har massa saker jag vill köpa, hästsaker, för de är roligast!!

Nu ska jag ¨gå och borsta mina tänder och ge munnen en chock av Listerin sköljet, bränner nästan i munnen:P

Natt natt!!!

Sooova!

Nu kom jag hem från Filippa efter att ha lämnat Adam hemma hos sig.
Den här kvällen har varit super:) men de får jag skriv om imorgon för nu behöver jag verkligen sooova!!!!

Planlöst skrivande!

Träna för Stefan, inte träna för Stefan, träna för Peter, inte träna för Peter, träna för Jens, inte träna för Jens....??? Alla tre är grymt bra men jag vet inte hur jag ska göra...
Jag har ju Kieran som jag tränar för men vill ha en till... Mina hästar ska va på topp i år!! (jag med)

Idag har jobbat och stått i:P De va ovanligt roligt att jobba, ingen aning om varför de bara va de, haha!

Ikväll ska jag hänga med två otroligt saknade vänner!!! Filippa och Adam!
De ska bli super att träffa dem de va as länge sen sist! Vi tre e ju som vi tre e :D

Hade tänkt bada Jasaar för att jag ska klippa honom imorgon men får se om jag pallar stå och bada honom idag.. han e ju långhårig, tar ju år och dar att få ut schampoot ur pälsen, sen tar de timmavis att få han att torka!!

Får se när första tävlingen för året blir... vill att de ska bli ifebruari men man vet ju aldrig..

Nu ska jag äta lunch så nu får de va slut på  mitt planlösa skrivande :)

Massa snö...

Nu har vi massa snö igen.. Jag vill ha vår inte vinter!!

Idag har de hört av sig två stycken som är intresserade av Sky Walker, valack 7år e. Warsteiner.
Nu ska jag bara fixa en film på honom så dom kan få se hur han rör sig!

Igår va jag hos Annie, vi (jag,Annie och Håkan) lagade köttfärspaj i väntan på att Sanne skulle komma. Vi väntade å väntade men ingen Sanne dök upp, vi ringde och ringde men kom direkt till telefonsvararen, ingen visste var Sanne var någonstans!? Men typ 2 timmar senare än planerat att Sanne skulle vara framme så får vi tag på henne på telefonen. Hon hade stängt av telefonen!! Sen efter massa många om och men, inte helt utan problem så kunde vi äntligen sätta oss och äta! Var jättegott och en riktigt trevlig kväll!!

Imorgon hoppas jag att snön mirakulöst bara har försvunnit och att det är 10 plusgrader och solsken så att jag kan rida alla hästarna utan problem  :D Hoppas kan man ju alltid göra!!

RSS 2.0